RECONNECTIVE HEALING

     
Väck din inre healer!

1993 började Dr Eric Pearl ta emot de helande energi-frekvenser som Reconnective Healing befinner sig på som är en nivå bortom allt som förut varit tillgängligt för någon människa. Det handlar om en omstrukturering av vårt DNA i samverkan med universum.
 

Jag utbildades våren 2008 till Reconnective Healing Practitioner direkt av Dr Eric Pearl och är förundrad av den kraft och enkelhet som Reconnective Healing erbjuder. För mig är den universella sanningen enkel, precis som Reconnective healing, tom ett barn kan lära sig detta!

Så här går det till

Du ligger du ner och blundar. Reconnective Healing sker i samverkan med universum som tonar in dig på en ny frekvens. Du vilar i en nyfiken avslappning, öppen inför dina upplevelser, medan jag lyssnade låter min händer komma i kontakt med energier omkring din kropp utan att vidröra dig. Du kan uppleva läkande på ett sätt som är unikt för dig. En session tar totalt en timma och man bokar max tre Reconnective healing sessioner

Dr Eric Pearl säger;
”Om du har tur kommer ditt helande i den form du förväntat dig; Om du har verklig tur kommer helandet i en form som Universum har tänkt just för dig, någonting som du själv inte kunnat föreställa dig”
Helandet kan visa sig i alla olika former fysiskt, emotionellt, mentalt, själsligt, andligt.

Återskapa förbindelsen till universum med hjälp av de nya energifrekvenserna.

Prova Reconnective Healing NU. Du får uppleva en unik och enastående session!

>> Kontakta mig om du intresserad av en privat Reconnective healing session eller ring på tel
040-456102 dagtid.

Upptäck varför Reconnective Healing är en så otroligt effektiv healingmetod och varför det finns så mycket intresse från läkare, forskare, sjukhus och universitet världen över.

Dr Eric Pearl drev framgångsrik kiropraktikklinik i 12 år tills en dag då patienter började rapportera att de ”kände” hans händer utan att han rört vid dem. Hos dessa patienter startade en energiförändring att ske inom dem och deras olika obalanser började återfinna sina balanser igen.