MIA DE NEERGAARD

     
Presentation

Jag började utbilda mig för ca 20 år sedan inom alternativa behandlingsmetoder och arbetat med många olika terapiformer såsom massageterapi, energimassage, NLP, kreativ visualisering, djupavslappning, stresshantering, affirmationer, enneagram, personliga träningsprogram, reikihealing och skratt yoga. Mitt djupa intresse för kropp och själ har lett till fortlöpande utbildning inom personlig utveckling som transaktionsanalys, självhypnos, meditation, avslappning, yoga, tai chi, qi gong, aeorobic m.m.

Jag ger konsultation både privat och för företag, samt håller konferenser, föredrag och workshops.
 

För drygt fem år sedan råkade jag ut för en trafikolycka som vände upp och ner på tillvaron. Den blev en brytpunkt i mitt liv och nu ser jag med djup tacksamhet tillbaka på själva händelsen. Trafikolyckan kom som en gåva och hjälpte mig att inse vad som är viktigt i livet. Sakta och bit för bit började pusselbitarna falla på plats. Jag kom i kontakt med boken Resan och gjorde dessa fantastiska processer.
 

"Det är det bästa och mest sanna
jag gjort för mig själv någonsin!
Det har förändrat mitt liv."

2002 gick jag i utbildning hos Brandon Bays i England till Auktoriserad Resanterapeut.

Jag har genomgått utbildning och kurser bla för Brandon Bays,Deepak Chopra, Anthony Robbins, Joshua Freedman mfl.

Resan är ett fantastiskt kraftfull och effektivt redskap som hjälper dig att bli fri från emotionella och fysiska blockeringar.

Oavsett hur länge du kämpat mot blocke-ringarna - det finns möjligheter att bli sant fri!

Är du intresserad av en privat konsultation, rådgivning eller Resan process  kontakta mig eller ring på tel 040-456102 dagtid.

Se kalendern för workshop, föredrag, konferens.