KURSER

     
Grundkurs i Naturliga Resan Befria Känslan
Här får du möjlighet att fördjupa kontakten med dig själv, finna din inre glädje och gränslösa kraft! Under två dagar då du både ger och får dessa inre naturliga emotionella och fysiska processer.
Oavsett hur länge du kämpat mot eller arbetat med att bli fri från emotionella eller fysiska blockeringar, så finns det möjlighet at bli helt och sant fri.
Frihet är vårt syfte! Ta steget som leder dig in i den storhet som är din sanna natur.
 
  Fördjupad fortsättningskurs i Befria Känslan
För dig som redan deltagit på grundkursen och som längtar efter att nå ännu djupare in i ditt innersta. Under två dagar får du lära dig många fantastiska verktyg som gör dina processer även mer verkningsfulla. Dessa verktyg leder dig djupare in i processen och hjälper dig vidare i läkningsprocessen. Det finns gott om tid att praktisera dessa magiska verktyg.
En fantastisk vägvisare som hjälper dig att läka dig själv och bli sant fri!
 
Återträff Befria känslan
För dig som redan deltagit på vår grundkurs och som vill återknyta och fördjupa kontakten med din inre Källa. Vi utbyter erfarenheter och processer, vi möts i stillhet och satsang.
En underbart helande dag som fördjupar din närvaro av det vi alla är!

Barnkurs 1 Befria glädjen
En glädjefylld och transformerande dag för barn mellan 8-12år. Varje barn gör sin resa med en terapeut eller tränare. Dessutom leker vi, målar och ritar, gör barnyoga, ger varandra kompismassage, dansar, sjunger, gör visualisering och avslappnings-övningar . Dagen är full av lek och glädje, med massor av stöd från terapeuter och tränare. Barnen lämnar sin resdag lyckligare, öppnare och friare.
Dagen då barnen får utveckla sin egen inre storhet och kreativitet!
 


     
Barnkurs 2 Nyhet! Befria glädjen steg 2
För barn som deltagit i Befria glädjen steg 1 och som längtar efter mer… En återknytning och fördjupning av de fantastiska verktygen från första barnkursen. Vi gör helande övningar, skrattyoga, levande känslo-berättelser massor med annat kul och givetvis får alla barn göra sin egen personliga resa med en terapeut.
  Barnkurs för vuxna Befria barnet
En dag för föräldrar, terapeuter, skolpersonal m.fl. Då du lär dig hur den naturliga resan kan användas framgångsrikt på barn. Hur vi kan frigöra den gränslösa glädje, kärlek och kreativitet vi alla har djupt inom oss. Vi lär oss konkreta och praktiska metoder som kan hjälpa oss att återfå det ursprungliga, vidöppna barnet. Dagen är full av glädje och inspirerande övningar.
     

  Kurs i framgång Leva i framgång– Retreat
För grundkurs deltagare. Befria dig från vad det än är som håller dig tillbaka från överflöd och gränslöshet i dess bästa former tex. ekonomi, sport, arbete, kärlek m.m. Obs! Denna kurs har en stark manifestationskraft så var noga med vad du ber om. Det kan bli verklighet snabbare än du anar. Under denna gränsbefriande kurs blir du klar över mönster och blockeringar som styrt ditt liv, kanske omedvetet och hindrat dig från ett liv i framgång och överflöd. Du lämnar denna kurs med underbar och ny befrielse, med massor av handfasta , praktiska tips personliga för dig och med en djup känsla av att vara hel och redo att dra till dig gränslöshet och överflöd inom alla områden du vill i livet. Livet blir inte detsamma efter denna kurs. För dig som vill och vågar utnyttja ditt inre för att nå längre!

Kurs i NLP Nyhet! Befriande & helande kommunikation

Detta är en fascinerande, underhållande, rolig och spännande helg, där du upptäcker den enorma kraften i både vår verbala och icke verbala kommunikation, har den påverkar våra känslor, vårt uppträdande och våra kroppars förmåga till läkning. Du lär dig hur enkelt det är att kommunicera hälsosamt, klart, tydligt, i relationen med andra, på en öppen, naturlig och ärlig nivå.
Här får du underbara verktyg som du kan använda kraftfullt, vackert och effektivt i alla aspekter av ditt liv, både i ditt privata och professionella liv!

 
  Kurs i skapande Nyhet! Befriande kreativitet – Retreat
Du är med om unika processer som hjälper dig att komma i kontakt med ditt eget flöde. Genom nyskapande processer är du med om och lär praktiskt hur du öppnar upp och får tillgång till din egen kreativitet.
Under dessa befriande processerna målar vi på ett unikt sätt där alla ”kan” måla och befriar rörelsens, skrattet och röstens blockeringar. Du får livsredskap som på olika plan hjälper dig att komma i kontakt med glömda, gömda och blockerade känslor.
Detta retreat hjälper dig att komma loss, släppa taget och våga leva i det kreativa flödet. Kursen ger mersmak av livet och du får mer glädje, lust och kreativitet in i ditt liv. Skaparglädje = Livsglädje
EQ-Programmet’s Retreat 7 dagar Nyhet!
Detta retreat är bara öppet för dig som går hela EQ-Programmet. Under en härligt intensiv och nära vecka går vi djupare in i EQ-Processen och vi skapar den Naturliga EQ-Processen. Vi går noggrant igenom alla tänkbara detaljer som du har nytta av i ditt arbete som terapeut/handledare. Hur du tar emot dina klienter, ger dem inre och yttre vägledning, hur du följer upp dem i sitt förändringsarbete, hur du får din praktik/ditt företag att blomstra mm. Detta är en djupt transformerande vecka med många personliga processer som ger dig en unik styrka och ny kunskap att stödja andra i utvecklandet av sin egen EQ-utveckling och process. Du får ytterligare kunskap och livsredskap inom området hälsa.
EQ-Programmet är ett framtidsyrke som ger näring för kropp, själ & samhälle!
 

Se kalendern för aktuella datum och broschyrer

Upplevelser från kursdeltagare

Kontakta mig för att anmäla dig till kurs nu eller ring på tel 040-456102

Är du intresserad av att arrangera en kurs nära dig? Hör av dig så diskuterar hur det kan bli möjligt. (min 10 deltagare)