PRIVAT KONSULTATION

Privat konsultation och vägledning!

Resanterapin är ett fantastiskt effektivt och kraftfullt redskap som hjälper dig att frigöra gamla mönster på cellnivå. Det är en av de mest effektiva verktyg jag någonsin kommit i kontakt med. Jag har arbetat med olika terapier i snart 20år och Resan har verkligen förändrat mitt liv på djupet.
 
 

Det bästa sättet är att komma öppen som ett barn, nyfiken, ärlig och tillitsfull till dig själv, ditt inre och till själva processen.

En privat konsultation tar ca 2-3timmar.

Vi samtalar först om vad du vill fokusera på, bli fri ifrån och komma vidare med, därefter vägleder jag dig i en djupgående avslappning/meditation som leder dig vidare in i RESAN på ett tryggt och tillitsfullt sätt. Efter processen som brukar ta ca 45 - 90min, samtalar vi om hur du bäst kan stödja dig själv och din läkningsprocess, utifrån det som kommit fram under processen. Du får konkreta tips och råd hur du själv kan gå vidare.

Jag vill även att vi har en uppföljningskontakt efter ca 1-2månader efter din första process. Det sker via telefon eller mailkontakt och ingår i den första konsultationen.
  
”Om du vill se hur dina tankar var igår
Se på din kropp i dag.
Om du vill se hur din kropp kommer att vara imorgon
Se på dina tankar idag.”
Gammalt indiskt ordspråk

Du har kraften i ditt liv. Det avgörande ögonblicket är alltid NU och det är aldrig för sent till läkning!

Detta kan vara din resa hem…

Upplevelser från personlig resa, konsultation och vägledning

Kontakta mig för privat konsultation eller ring
tel 040-456102.


 

Den vägleder dig också till fördjupad kontakt med ditt inre och din inre glädje och gränslösa kraft!

Fundera, känn efter vad du det är du vill komma vidare med i ditt liv. Vad känns aktuellt för dig just nu, vad är ditt syfte och inre önskan med den här processen och konsultationen? Ju klarare du är med vad det är du verkligen vill bli fri från ju större möjlighet har du att också bli sant fri och komma vidare!